YOUR HOME ËSHTË SHTËPIA JUAJ

Gjeni pronën tuaj në YOUR HOME Real Estate.

Përse na zgjodhët ne

Ne ofrojmë shërbim të plotë në çdo hap

Shërbimet

YourHome ofron standartet më të larta të shërbimit në shit-blerjen ,dhënien apo marrjen me qera të pasurive të paluajtshme.

Lexo më shumë Lexo më pak

Vizioni

Your Home do të jetë agjensia e vetme imobiliare në Shqipëri me shërbimin më profesional në fushën e pasurive të paluajtshme duke patur si fokus kryesor klientin, një skuadër profesionale si dhe fitimin.

Lexo më shumë Lexo më pak

Misioni

Qëllimi ynë është ti japim klientëve tanë eksperiencën më të mirë në realizimin e transaksioneve si për shitësin ashtu edhe për blerësin.

Lexo më shumë Lexo më pak

Testimonials

Përshkrimi