SHITEN apartament 1+1 dhe 2+1;

📐Ka siperfaqe 70m2;

➖Ndodhet ne katin e 9;

💢Ky kompleks është një godinë banimi, shërbimi dhe hotelerie 2, 8, 9, 10 dhe 12 kate;

🚙🚗2 kate parkimi nentoke;

♦️Teknologjia e përdorur për termoizolim ju mundëson të keni një ambjent banimi të fresket në verë dhe të ngrohtë në dimër, duke ju kursyer enerkgjine elektrike.

✔️Muret ndarës midis apartamenteve dhe muret ndarës me korridoret e shkallëve do të jenë termikisht të izoluar duke përdorur pambuk mineral me trashësi 50 mm të vendosur ndërmjet dy mureve prej 10 cm.

🌳Oborret e brendshme që krijohen, do të trajtohen me hapësira të gjelbërta për ti ofruar një ambjent të jashtëm sa më të mirë dhe të rehatshëm për banorët e objektit.

📍Adresa: Kompleksi Arlis, rruga e Dibres.