Apartament ne shitje 1+1+1 dhe dhome shtese per femije;

Ka siperfaqe 61m2;
Kati i trete ne pallat ekzistues me tulla te kuqe e mobiluar;
Adresa: Zog i zi;
Cmimi: 71.000 euro.