jepen me qera dy ambjente ne nje vile tre katshe
kati i 1 dhe kati i 2
2+1 te dyja hyrjet
hyrje te rregulluara
sip:kati i 1-90m
sip:kati i 2-90m+30m ballkon
adresa:unaza e re astir