Jepet me qira 2+1;

Kati 2 i nje vile;

Ka siperfaqe 108m2;

Jepet per cuna te regullt ne mardhenie pune , 2 vajza si dhe per familje me femije te ritur;

Çmimi: 300 euro;

Adresa: Rruga e Dibres.