Jepet ambient 3+1;

Ka siperfaqe 120m²;

Jepet bosh ,i pershtatshem per zyra, disponon disa mobilje ( karrige,tavolina ) dhe 2 kompjuter pune;

Adresa:Rruga Ismail Qemali;

Cmimi: 650euro / total muaj.