Ambjent biznesi me qera;

Siperfaqja: 80m2;
Ndodhet ne katin e II te pallatit;
Me fasad xhami ,ambjenti e ka pamjen brenda kompleksit te pallatave prane gjykates se Rrethit Tirane;
Hyrja e ambjentit eshte nga brenda pallatit;
I pershtatshem per call center, klinike ,zyra;
Zone me aktivitet te lart ku operojne dhe shume biznese te tjera;
Cmimi: 450 mije leke;
Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta.