Jepet me qera ambient biznesi ,kati i I i nje vile;

Ka siperfaqe 344m2 dhe 5m lartesi;
Lartesia qe ka te jep mundesine e pershtatjes se ambjentit ne dupleks;
Momentalisht sherben si aktivitet zdrukthtarie;
Brenda disponon dhe nje hapesire qe funksionon si zyre;
Mund te merret ne ate aktivitet qe eshte ose dhe bosh per cdo aktivitet tjeter;
Cmimi: 2800€;
Adresa: Rr. Shaban Bardhoshi, Kombinat.