Ambjent biznesi me qera;

Siperfaqe 220m2;
Pozicionohet ne katin -1 te pallatit;
Ambjenti ka funksionuar si palester dhe se fundi si restorant;
Momentalisht eshte i kompletuar ne funksion te restorantit;
Nje mundesi e mire investimi per disa lloje aktivitetesh ( palester, restorant, qender estetike, masazhesh …);
Cmimi: 500€;
Adresa: Prane Prokurorise se Tiranes.