Ambjent per Zyre ne Qendren Trema ING;

Ambjenti ndodhet ne katin e 3te buze rruge me orientim Jug dhe Veri, cka e ben te mbushur maksimalisht me drite natyrale ne pjesen me te madhe te tij.

Ndertesa ka 2 ashensore dhe eshte e pajisur me sherbim sigurie (kamera sigurie dhe roje) 24/7.

Siperfaqja e Ofruar eshte 250m2 nga te cilat 150m2 siperfaqe e brendshme dhe 100m2 verande.

Pjesa e brendshme perbehet nga 2 banjo, 1 korridor dhe 4 ambjente per zyra te cilat mund te rindahen sipas deshires.

Ka te instaluar sistem qendror ngrohja/ftohje e cila realizohet me ciller DAIKIN me njesi fryrese ne cdo hapesise, ne total 5 fryres.

Pjesa ballore ka akses te drejtperdrejte dhe pamje ne rrugen kryesore/unazen e vogel te Tiranes.

Ne te njejten godine ushtrojne aktivitetin shume kompani dhe institucione me emer ne vend.

Ofrohet mundesi parkimi ne katet e nendheshme te Godines.

Cmimi: 1,250 euro/muaj.