Jepet ambjent biznesi me qera;

Ka siperfaqe 200m2;

Ambjenti eshte i ndare ne korridor, 8 zyra dhe 2 tualete;
Ndarjet jane bere me gips, keshtu qe eshte mundesia e bashkimit te ambjenteve ne open space;
I pozicionuar ne katine e dyte te pallatit ,me fasade xhami nga rruga;
Cmimi: 200.000 mije leke muaj;
Adresa: Rruga e Dibres.