Jepet me qera ambient biznesi;

Ne gjendje shume te mire dhe ne zone shume te frekuentuar;

Mund te sherbeje si zyre ose si dyqan komercial;

Çmimi: 250 mije leke.

Adresa: Rruga e Kavajes.