Jepet ambient 3 katesh per biznes me qera;

Ka siperfaqe te pergjithshme 290m².

Eshte e organizuar ne 3 kate, kati i pare dhe i dyte ka nje ambient + banjo , kati i tretë eshte i organizuar ne 8 ambiente te ndryshme;
Adresa: Rruga Kavajes,(afer qendres)
Cmimi: 10 euro per m²/TOTALMuaj
Preferohet qe ambienti te jepet me qera i gjithi ,por edhe te ndar ka diskutim.