Jepet me qera ambient biznesi i pershtatur ne dupleks;

Perkatesisht kati pare 20m2 dhe kati dyte 80m2;
Kati i siperm eshte i organizuar ne ambjent open space, dhe dy ambjente me te vogla ,te ndara me gips;
Ambjenti ka dy hyrje ,nje me vete nga rruga kryesore dhe nje tjeter nga pallati mbrapa ,duke dhene mundesin qe kati I te perdoret si biznes me vete;
Ambjenti ka funksionuar si sallon bukurie ,por eshte i pershtatshem per shume lloje aktivitetesh;
Cmimi: 1000€;
Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta (Shallvaret).