Shitet / qera dyqan .

Ka nje siperfaqje prej 40 m2;
Eshte e organizuar ne 1 banjo dhe dhome te madhe;
Kati: 1
Cmimi per shitje: 2800 €/m2.
Cmimi per qera: 400 €