Jepet me qera ambient;

Ka siperfaqe 35m2;
Kati i 1 bosh;

Ndodhet ne rruge kryesore;
Adresa: Yzberisht;
Cmimi: 300 mije leke Vitin e Pare sepse ka investim te ri dhe vitin e dyte 200mije leke.