Jepet me qera/shitet ambient;

Ka siperfaqe 36m2;
Ambjenti ka dhe 1 tualet brenda tij;
I pershtatshem per disa lloje aktivitetesh;
Cmimi: 20000 l/muaj;
Adresa: Kthesa e Kamzes.