Ambjent biznesi me qera

•Siperfaqje 51m2

▪︎Nje pjese e ambjentit eshte e ngritur dhe shtruar me parket druri

•Pozicionohet ne katin 0, pallat i vitit 2017

•Fasade xhami

•Mundesi parkimi

Cmimi: 500€
Adresa: Rr. Haxhi Hysen Dalliu