Jepet me qera ambient zyre;

Ka siperfaqe 55m2;
E mobiluar dhe shume e pershtatshme per zyre avokatie dhe noterie ,por ka mundesi pershtatje dhe per aktivitet tjeter;
Me aspirim te brendshem;
Cmimi: 350€;
Adresa: Rr. Bardhyl.