Jepen me qera 2 ambjente per zyra;

Ka siperfaqe 126m2 secila;

¤Organizuar ne open space , z, zyra ,tualete dhe ballkone;

✅ Sistem alarmi, aspirimi dhe kondicionimi;

🚘 Post parkimi 200€;

• Pozicionuar ne katin e 11 ,ne godinen e SKY TOWER;

Cmimi: 15€m2;

Adresa: Bllok.