Tipi: DUPLEKS, Apartament 3+1, Apartamente Vila
Kati: Kati 7
Siperfaqe Neto: 180.4
Sipërfaqe e Përbashkët: 27.8
Sipërfaqe Bruto: 208.2
Lartësia neto (cm): 330
Informacion: Apartament Vilë i shtrirë në katin e Shtatë dhe të Tetë. E ka hyrjen ne katin e shtatë ku kemi dhe ambjentin e ndenjes dhe në katin e tetë fjetjen. Karakterizohet nga hapësira të bollshme, lartësi extra, gjelbërim i realizuar si në projekt.
Adresa:Foleja e gjelber
Cmimi:1350€/m²