Shitet hotel 4 -katesh bashke me biznesin;

Ka siperfare te pergjithshme te objektit 700m² dhe truall 2200m². Ka hyrje 70m nga rruga kryesore .

Eshte i organizuar ne 3 kate dhe -0.5 kat nentokesor;

Kati -0.5 eshte ambiente per rezervime te ndryshme si psh, festa, ditlindje, dite martimonjale etj;

Kati i 1 eshte i organizuar per bar restorant;

2 katet e fundit jane te organizuar per fjetje nga 7 dhoma per kat , gjithesej 14 dhoma fjetje.
Adresa: Korce (ne hyrje ).