Jepet apartament me qera 2+1 +2
Siperfaqja: 94m²
Kati:5
I mobiluar ne menyre luksoze
Cmimi: 420 €
Adresa :Spitali amerikan 2
6 muaj parapagim dhe 2 muaj garanci