Jepet me qera ambient

siperfaqe 380.m2 dhe lartesi 8m
Linje 3 fazore dhe me oborr per parkim.

I pershtatshem per magazine, punishte apo biznese te tjera.
Adresa: kombinat, prane rajonit nr 6
Cmimi: 600€