Jepet Apartament me qera
3+1
Kati 5
Siperfaqja: 125m2
Mobilim bashkekohor dhe i ri
Pallat i ri me hapesire
Larg zhurmes dhe lehtesisht i aksesueshem
Vetem familjare
Cmimi: 400€
Adrresa:5 maj qendra Concord