jepet apartament 3+1+2 tualete me qera
ambjent super modern
sistem ngrohje dhe ftohje
sip:170m2
+2 poste parkimi
+ depo 20m2
adresa:rruga e kosovareve
~jepet me qera i pamobiluar
cmimi:1600€ +15%
~jepet me qera i mobiluar
cmimi:1800€+15%