Rruga dytesore Vore Marikaj.

Prane shopping Marikaj jepet me qera kapanone me strukture betoni me lartesi 8m,

siperfaqja totale 2259 m2 dhe siperfaqe zyrash 90m2,

siperfaqe e tokes se magazines 4600m2 dhe e rrethuar me sistem kamerash.

Cmimi eshte me fature 4000€ total/muaj