Jepet me qira lokal kati 0
Siperfaqja 107 m2
30 m2 brenda dhe 67 verande
ne certefikate pronesie dhe veranda eshte pa taks bashkie
adresa liqeni artificial .
Cmimi 1500 euro .
Aktualisht ne gjendje pune .