Ambient biznesi me qera dhe ne shitje

Ka nje siperfaqe prej 55 M2

Aktualisht ne gjendje pune si lokal

Jepet me qera per zyra ose bizense te ndryshme

Kati 0

Me certifikat pronesie

Cmimi i qeras:50.000 leke
Cmimi i shitjes:100.000 €
Adresa:Rruga e Durresit