Siperfaqja truall:415m2
Mobilimi: E mobiluar ne menyre lluksoze
Shtepia ka 3 sallone 9 me 4 m
Disponon 6 dhoma gjumi ,
1 kushine ambjent
ngrenje ,
ka 4 tualete , 1 garazh dhe 6 vende te tjera parkimi me 2 porta me pult
Gjithashtu ka 2 pishina ne toke dhe ne tarace , ka dhe 2 kate verand ne pjesen e pasme te Viles
Taraca me pishine me minibar 150 m2 dhe veranda me2 kate dhe pishine ne oborr 100 m2, nuk jane ne hipoteke . Pra 250 m2 x2500€/m2 = 625.000€ nuk jane perfshire ne vlere, pra merren gratis nga bleresi
Cmimi per siperfaqe
ndertim:2500€m²
Adresa:Komuna e parisit,rruga e kosovareve
Cmimi per Truall:1000€ m²
Cmimi total:2.000.000€
Cmimi per qera:3000€ muaj