Jepet Vilë me qira ne Prush, Tiranë.

Vila është e përbërë nga 3 kate. Sipërfaqja totale e ndërtimit është 252 m² dhe sipërfaqja e oborrit është 450 m².

Organizimi i saj është: Kati i parë ka dhomën e ndenjjes me oxhak, ambientin e ngrënies, kuzhinën e veçuar, 1 dhomë gjumi dhe 1 tualet.

Kati i dytë ka 3 dhoma gjumi, 1 depo dhe 2 tualete.

Kati i 3-të, ka dhomën e ndenjjes, ambientin e ngrënies, kuzhinën e veçuar, 1 dhomë gjumi, 1 tualet dhe 1 verandë, nga e cila aksesohet dhe tarraca e shfrytëzueshme.

Ngrohja për 4 banjat dhe 2 kuzhinat bëhet me panel diellor dhe sistemi i ngrohje-ftohjes është me sistem qendror.

Vila është e mobiluar totalisht, e banuar shumë pak nga pronari.

Vila është e pajisur me sistem kapotë. Ndodhet në një distancë vetëm 1 km nga Tirana (nga Kombinati), dhe vetëm në kaq distancë gëzon fshatin, pyllin e Prushit (Park Kombëtar) dhe liqenin në mes të parkut.

Nr. i Dhomave të Gjumit: 5 ;

Nr. i Banjove|: 4 ;

Nr. i kuzhinave të gatimit: 2 ;

Nr. i ambienteve të ndenjjes: 2 ;

Sipërfaqja Totale (m²): 252 m² ;
Siperfaqja e oborrit (m²): 450 m² ;
Çmimi i qirase ; 1000 Euro/muaj.