Shitet ose jepet me qera biznesi. Ambieni ka nje siperfaqe prej 95 m2 dhe eshte e kompletuar si klinike dentare, me paisje dhe materiale .

Ambienti ndodhet ne katin e pare.

Qeraja mujore eshte 1000€, ndersa cmimi per shitje eshte 25000€.

Adresa: Astir.