Gazonjere me qira 39 m2 dhe 20 m2 verande . Jepet per studente .
Kati 5 pallati ri me ashensor .
Ka si kusht pagesen 6 – 12 muaj paradhenje .
Adresa : Rruga Fortuzi . Prane Ministrise Drejtesise .
Cmimi : 200 Euro .
Tel : 069 35 87 581