Shitet ambient per zyra ose biznese te tjera
Kati:1 dhe 2 teknik ne nje godin 2 kateshe
Siperfaqja: 120 m2
Ambienti eshte bosh

Kati i par ka disa biznese aktive
Kati i dyte eshte bosh
Mundesi per investim te ri ne ate trruall
Ambjenti lidhet me shkalle te brendshme
Po rivleresohet 1/2 e objektit
Zone shume e mire

Adrresa:Rr Gjin Bue Shpata ,Bllok
Cmimi: 290.000 €