shitet ambjent komercial
ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri te mireadministruar me dy hyrje ( nje nga pallati dhe me hyrje nga jashte pallatit)

ka nje siperfaqe 140m2
disponon dhe nje pjese te vogel jashte ambjentit e cila sherben si magazine dhe 4 poste parkingu te cilat ndodhen ne katin 0 dhe jane te hapura
sherben per shumllojshmeri biznesesh , momentalisht eshte i dhene me qera me cmimin 800€ / muaji per zyra
shitet me cmimin 3000€\m2
adresa : rruga e kavajes , vije e dyte jo rruge kryesore