Shitet Biznesi 12.000 € .
Adresa . Rruga kryqezimi 21.
Brezi I pare I rruges.
Siperfaqja 47 m2.
Kontrate e rregullt 1 vjecare.
Qeraja 1 milion lek ne muaj.
6000 € mall Brenda + faqen e instagramit dhe klientet ekzistues.
Lloji i biznesit .butik .