Shitet ose jepet me qera afatgjate 330 m2 ambiente zyra + 500 m2 magazinim.
Kati i pare i nje pallati 8 katesh.
Rruga Kodra e Diellit, prane nen kalimit te autostrades, zona prane Kopshtit Botanik.

Shitje 1800 euro\m2 ambienti per zyra
Shitje 400 euro\m2 ambient magazinimi.

Qera 7 euro\m2 ambienti zyra
Qera 3 euro\m2 ambient magazinimi

Prona ka mundesi te shitet ne 2 ose 3 pjese vec e vec, per shkak te pozicionimit te vetratave me rruge, ne gjatesi 35-40 m.

Ambienti ka:
-Rrjet interneti per 24 kompjutera,
-Central telefonik 24 porta,
-Rrjet kamerash 12 cope.
-Sistem kondicionimi multi split tavanor.
Ambientet kane 3 tualete

Ambientet per shitje, qera, mund te lihen me gjithe tavolina, karrige, rafte dhe paisjet IT.