Shitet Truall ne Prezë
Siperfaqe banueshme ne certifikat : 1124m

Ndertimi;700m2

Parkimi;1800m2

Trualli ndodhet ne nje zone mjaft te frekuentuar nga turist dhe jo vetem

ndertesa eshte  e shfrytezohet per bar/restorat, ai agro turizem  pasi ka nje lokacion mjaft te favorshem

dhe ka shume hapsire ne pjesen  e jashteme

Me certifikat pronesie

e hipotekuar

cmimi;500.000€