Shitet apartamenti 1+1;

Ka siperfaqe 55.5m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 1 dhome gjumi, 1 dhome ndenje+kuzhine,tualet dhe nje ballkon;

Ndodhet ne katin e trete banim;

Çmimi: 950euro/m2.

 

Shitet apartamenti 1+1;

Ka siperfaqe prej 61.4m2.

Apartamenti eshte i organizuar ne 1 dhome gjumi, 1 dhome ndenje+kuzhine,tualet dhe nje ballkon;

Ndodhet ne katin e trete banim;

Çmimi: 950euro/m2.

Shitet apartamenti 1+1;

Ka siperfaqe prej 44.2 m2.

Apartamenti eshte i organizuar ne 1 dhome gjumi, 1 dhome ndenje+kuzhine dhe nje tualet;

Ndodhet ne katin perdhese.

Çmimi: 950euro/m2.

 

Shitet apartamenti 1+1;

Ka siperfaqe 72.3m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 1 dhome gjumi, kuzhine+dhome ndenje, 1 tualet dhe nje ballkon;

Ndodhet ne katin e pare banim.

Çmimi: 950euro/m2.