Shitet apartamenti 2+1;

Ka siperfaqe prej 79 m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 2 dhoma gjumi, kuzhine+dhome ndenje dhe nje verande;

Ndodhet ne katin perdhese.

Çmimi: 75.000euro.

————————————————————————————————————–

Shitet apartamenti 2+1;

Ka siperfaqe 75,5m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 2 dhoma gjumi, kuzhine+dhome ndenje dhe nje verande;

Ndodhet ne katin perdhese.

Çmimi: 71.000euro.

————————————————————————————————————–

Shitet apartamenti 2+1;

Ka siperfaqe 87,7m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 2 dhoma gjumi, kuzhine+dhome ndenje dhe nje verande;

Ndodhet ne katin perdhese.

Çmimi: 82.000 euro.

————————————————————————————————————–

Shitet apartamenti 2+1;

Ka siperfaqe 88,1 m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 2 dhoma gjumi, kuzhine+dhome ndenje, tualet dhe nje ballkon;

Ndodhet ne katin e dyte banim.

Çmimi: 83.000 euro.

————————————————————————————————————–

Shitet apartamenti 2+1;

Ka siperfaqe 112,7 m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 2 dhoma gjumi, kuzhine+dhome ndenje, 2 tualete, nje ballkon dhe nje verande gjigante.

Çmimi: 106.000 euro.

————————————————————————————————————–

Shitet apartamenti 2+1;

Ka siperfaqe 93,1 m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 2 dhoma gjumi, kuzhine+dhome ndenje, 2 tualete dhe nje ballkon;

Ndodhet ne katin perdhese.

Çmimi: 88.000 euro.

————————————————————————————————————–

Shitet apartamenti 2+1;

Ka siperfaqe 126 m2;

Apartamenti eshte i organizuar ne 2 dhoma gjumi, kuzhine+dhome ndenje, tualet dhe 2 ballkon;

Ndodhet ne katin e pare banim.

Çmimi: 120.000 euro.