Jepet apartment 1+1 per shitje;

Ka siperfaqe prej 64 m2 bruto dhe 55.5 m2 neto;

Kati ll (pallat i ri);
Mobilimi: Bosh
Adresa: Fresk;
Cmimi: 400€/m2.

_______________________________________________________________________

Jepet  2+1 apartment per shitje;

Ka 1 siperfaqe prej 89 m2 bruto dhe 77.4 m2 neto;
Mobilimi: Bosh;
Fasada jugore;
Adresa: Fresk .
Cmimi: 400€/m2.