Shitet duplex;

Ka siperfaqe 219 m2;

Ne katin e pare ndodhen, kuzhine+dhome ngrenje, dhome ndenje, nje tualet dhe nje dhome per depo, ndersa ne katin e dyte ndodhen tre dhoma gjumi, dy tualete personale dhe 1 te perbashket.

Ne te dyja katet ka ballkone super te medha.

Duplexi shtrihet ne katin e 3 dhe 4 banim.

Çmimi: 240.000 euro.

—————————————————————————————————————————

Shitet duplex;

Ka siperfaqe 219 m2;

Ne katin e pare ndodhen 1 dhome gjumi, kuzhine+dhome ngrenje, nje tualet dhe nje dhome per depo, ndersa ne katin e dyte ndodhen tre dhoma gjumi, dy tualete personale dhe 1 te perbashket.

Ne te dyja katet ka ballkone super te medha.

Duplexi shtrihet ne katin e 3 dhe 4 banim.

Çmimi: 1100 euro/m2

—————————————————————————————————————————

Shitet duplex;

Ka sipërfaqe 177 m2;

Ne katin e pare ndodhen 1 dhome gjumi, dhome ndenje, kuzhine+ dhome ngrenje, nje tualet dhe nje dhome per depo, ndersa ne katin e dyte ndodhen tre dhoma gjumi, dy tualete dhe nje dhome per garderobe.

Ne te dyja katet ka ballkone super te medha.

Duplexi shtrihet ne katin e 3 dhe 4 banim.

Çmimi: 1100euro/m2

—————————————————————————————————————————

Shitet duplex;

Ka siperfaqe 166 m2;

Ne katin e pare ndodhen 1 dhome gjumi, dhome ndenje, kuzhine+ dhome ngrenje, nje tualet dhe nje dhome per depo, ndersa ne katin e dyte ndodhen tre dhoma gjumi, dy tualete dhe nje dhome per garderobe.

Ne te dyja katet ka ballkone super te medha.

Çmimi: 1100 euro/m2

—————————————————————————————————————————

Shitet duplex;

Ka siperfaqe 163m2;

Ne katin e pare ndodhen 1 dhome gjumi, dhome ndenje, kuzhine+ dhome ngrenje, nje tualet dhe nje dhome per depo, ndersa ne katin e dyte ndodhen tre dhoma gjumi, dy tualete dhe nje dhome per garderobe.

Ne te dyja katet ka ballkone super te medha.

Duplexi shtrihet ne katin e 3 dhe katin e 4 banim.

Çmimi: 1100euro/m2.

—————————————————————————————————————————

Shitet duplex;

Ka siperfaqe 175m2;

Ne katin e pare ndodhen 2 dhoma gjumi, dhome ndenje, kuzhine+ dhome ngrenje, nje tualet dhe nje dhome per depo, ndersa ne katin e dyte ndodhen tre dhoma gjumi, dy tualete dhe nje dhome per garderobe.

Ne te dyja katet ka ballkone super te medha.

Çmimi: 1100euro.